Atlantı Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0 555 747 93 63
Belgegeçer : 0 332 836 13 16
WEB https://atlanticumhuriyetimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Atlantı Mahallesi125101.sok. Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu Blok NO36 İç Kapı No1
VİZYON : Vizyonumuz , 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, mevzuatımızdaki diğer yasa ve yönetmelikler ile İmam Hatip Okullarının açılışını öngören Özel Amaçlar çerçevesinde, Kadınhanın daki eğitim kurumları içerisinde iyi örnekleri sergileyerek en iyi nasıl olunurun, 5 N 1 K (Niçin, nerede,nasıl,ne zaman, ne kadar) düşüncesiyle ile 5 T (Tespit, teşhis, tedavi, takip=Tekmil) formülü dairesinde, milletimizin çocuklarına hizmet etmek;başarılarını hayat için lazım olan her sahada arttırmak. Tercih edilen iyi ve örnek okul olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz, iyi insan; kendisiyle, ailesi ve çevresiyle uyumlu, hayatının merkezine kardeşane sevgiyi ve birlikte yaşamayı esas alıp, bir üst öğrenim kurumlarına devam etmeyi hedeflemiş, ülkesi ,milleti ve dininin yücelmesine sevdalı, dünyada söz-etki ve yetki sahibi olmaya kararlı, faydalı ve ahlaklı insan yetiştirmektir
BAŞARILAR : 2017/2018 Okullar arası 6. sınıf kızlar kaleli yakar topta 3. olduk. 2019/2020 Okullar arası yıldız kızlar voleybol turnuvasında 1. olduk.

Öğretim Şekli :Gündüzlü
Saatler : 08:45 Başlama 15:35
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Isınma : Kalorifer
Servis : Konyadan ve Kadınhanın dan okulumuza Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla günlük gidiş geliş yapmaktadırlar.
Ulaşım : Konyadan Kadınhanına her 15 dakikada servis vardır. Atlantı mahallesinden sabah 9:30 da servis vardır.Kadınhanından Dönüşler 12:30 ve 15:00 da servisler vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 85 Km